Despre Pastile Tomato Plant Weight Loss

Telefon 0754.359.431 Email comenzi@
pastile-tomatoplant.ro

Tomato Plant Pastile de slabit pe baza de rosii 100% naturale

Tomato Plant Weight Loss este un produs de slabit cu ingrediente naturale. Componentul principal fiind extractele de rosii. Aceste rosii sunt culese din Gradinile din Tianshan, de pe teritoriului Xinjiang. Aceste rosii sunt mai sanatoase, cu valoare nutritiva mai semnificativa si mult mai coapte natural la soare decit rosiile din Europa.

Rosiile din Xinjiang sunt cu valori nutritive foarte mari, astfel aceste pastile de slabit Tomato Plant nu dauneze deloc sanatatii. Licopenul din rosii are proprietatea de a "sufoca" bacteria de crestere, in timp ce acidul malic, acidul citric si zaharidele ajuta la digestie si stimlueaza circulatia bolului alimentar in intestine.

Cercetarile stiintifice ne arata ca vitamina C pe care corpul uman o asimileaza din rosii este un element determinant in controlarea si imbunatatirea organismul uman pentru a vindeca cu succes cancerul de piele. Acizii organici din rosii coapte, acidul malic si citric, mareste in mod normal aciditatea sucului gastric, astfel ajuta la o digestie naturala si imbunatateste motilitatea intestinului si a stomacului.

Rosiile sunt numite si "fructul magic al legumelor". Sunt bogate in provitamina A, ce poate fi asimilata in corp ca vitamina A, astfel ajuta la cresterea oaselor, prevenind si tratand in mod natural rahitismul, nictalopia, si cateva boli dermatologice.

Tomato Plant Weight Loss scade colesterolul si valoarea trigliceridelor din sange. Tomato Plant contribuie la productia de insulina, astfel reduce depozitele adipoase. Datorita noii tehnologii de procesare a rosiilor, ele sunt folosite in mod variabil in industria alimentatiei si a bauturilor.

Ambalaj: pachetul de TOMATO PLANT contine 30 de capsule - 6 capsule x 5 blistere x 350 mg (e=10.5g)

Pastilele de slabit Tomato Plant Weight Loss contin acid din rosii coapte, ce ajuta la accelerarea digestiei si scaderea semnificativ al colesterolului. Fibrele de konjac din Tomato Plant ajuta la eliminarea toxinelor, totodata catifeleaza pielea, reduce presiunea sangelui, imbunatatesc ritmul inimii. Pastile de slabit Tomato Plant ajuta la scaderea naturala din greutate.

Cercetariile pe termen lung ne arata ca nu existata reactii adverse. Tomato Plant Weight Loss sunt pastile de slabit in intregime naturale, foarte eficiente si fara efecte negative asupra organismului uman.

Pastila de slabit Tomato Plant Weight Loss este un produs natural de fara concurenta pe piata romana pentru scaderea in greutate in mod treptat si natural.

Va invitam sa cititi si informatii despre Tomato Plant Forte